14 Kasım 2014 Cuma

Minik Zürafa Sophie


       Eylül 6 aylık oldu bu ay ona bir çok şeyle beraber yoğun diş kaşıntılarını da getirdi zaten huysuzlukta bir marka olan kızım iyice huysuz oldu. Diş kaşıyıcılarını ise ağzına sokmak yerine yere atmayı tercih ediyordu. Son olarak internette yaptığım araştırmalarında " Sophie " yi keşfettim. Hemen sipariş verdim gelir gelmez dezenfekte edip Eylül'e verdim. Şükürler olsun ki onu beğendi :) ve hemen çeşitli nidalarla ağzına aldı :) zürafacığın her yerini ısırdı :) Benim gibi arayışta olan annelere kesinlikle tavsiye derim zira kızım çooook beğendi. Organik tabanlı olmasını da ben beğendim tabi ki . Sizde okuyunca bana hak vereceksiniz bence.Umarım minik dişlerimiz biran önce kızımı daha da rahatsız etmeden çıkar böylece bizde rahat bir nefes alırız.










Özellikler



• Tavsiye edilen yaş grubu: 0-12 ay ve üzeri

• %100 doğal kauçuk ve gıda boyasından yapılmış diş kaşıyıcı.
• Fransa’da üretilmiştir.
• Zürafa Sophie Ftalat ve Vinil içermez (PVC’siz)!
• Sophie gövdesine basıldığında bebeğiniz için çok eğlenceli bir ses çıkarır.
• Çok hafif, bebeğiniz minik elleriyle kolaylıkla kavrayabilir.
• Çıkıntılı baş kısmı, özellikle diş çıkaran bebeğin hassaslaşan diş etlerinin rahatlatılmasına yardımcı olur.
• Bebeğinizin çiğnemesi için son derece güvenli, toksik olmayan, gıda boyaları ile boyanır.
• Yumuşak dokunuşu fizyolojik ve duygusal tepkiyi canlandırır.
Neden Seveceksiniz : Hevea ağacının reçinesi sayesinde, yüzde 100 doğal kauçuktan yapılan bu diş kaşıyıcı özellikle güzel kokuyor.

Neden Sophie?



Bebeğinizin dokunma,işitme,tat,koklama ve görme olmak üzere 5 duyusunun gelişimini destekler.

Görme : Sophie Zürafa’nın üzerindeki koyu benekler sayesinde bebeğiniz onu kolayca tanıyabilir,ayrıca bebeğinizin görsel olarak uyarılması sağlar.

İşitme : Çıkardığı ses bebeğinizi eğlendirir, işitmesini uyarır ve ona neden ve sonuç arasındaki bağlantıyı anlamak için yardımcı olur.

Tat : Sophie Zürafa çok esnekir ve (kulak, boynuz, bacak) bebeğinizin çiğnemesi için çok sayıda bölümü vardır. Bebeğinizin hassas dişetleri için sakinleştirici, mükemmel ve tamamen güvenlidir. % 100 doğal kauçuk ve gıda boyasından yapılmıştır.

Dokunma : Sophie Zürafa bebeğinizin minik elleri için idealdir. Uzun bacaklarını ve boynunu bebeğiniz minik elleriyle kolaylıkla kavrar.Bebeğiniz için tıppkı anne teni yumuşaklığındadır.

Koku : Doğal kauçuk kokusu (Hevea ağacından) Sophie’yi tüm diğer oyuncaklardan özel kılar, kolaylıkla tanımasını sağlar.

0-12 ay bebekler için
Sophie Zürafa Vinil (no-PVC), Fitalat ve toksik madde içermez!

%100 doğal kauçuk


Kauçuk ağacından (Hevea) üretilen Lateks, ilk kez Mr Charles Goodyear tarafından 1928 yılında vulkanizasyon kullanılarak işlenmiştir. Vulli tarafından kullanılan doğal kauçuk Malezya'da yetişen Hevea ağaçlarından geliyor.


Her sabah gündüz ısı üretmeden önce,ağaç kabuğu altındaki hücrelerden milyonlarca Hevea ağacının süt kıvamındaki suyu (özsuyu) toplanır. Bu sıvı "lateks" olarak da bilinir. Lateks, doğal elastik ve su geçirmez bir yalıtkan gibi davranır, dokunması hoş ve farklı bir kokusu vardır. Vulli, bu lateksi alır, ısıtır ve daha sonra özel bir işlem ve bir rotasyonel kalıplama tekniği uygular.


Ve sonuç, 14 manuel operasyon sonrasında, harika minik " Zürafa Sophie" dir.

Doğal kauçuk, yenilenebilir, sürdürülebilir bir kaynak ve geri dönüşümlüdür
http://www.sophieturkiye.com/ (SAYFASINDAN ALINTIDIR.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder