1 Nisan 2015 Çarşamba

Başımız Sağolsun...




         Gün ne kadar da karanlık... Koskoca ADALET SARAYLARIMIZ var ama içinde koskoca boşluklarla birlikte. Aklım almıyor bir alışveriş merkezine bile silahla giremezken adalet saraylarına,karakollara,askeriyelere insanlar ellerini kollarını sallayarak nasıl girebiliyor? Nasıl aslında güvenliğin en üstlerde olması gereken yerlerde güvenlik en diplerde. Adalet saraylarında mahkeme çıkışlarında hısımlarını,eski karılarını öldürenleri daha anlayamamışken savcı rehin alıp öldürmek ne demek oluyor aklım almıyor bir türlü. Başka bir yerden bakınca öldürülen birinin intikamı  için başka bir masumun canını almakta ne oluyor? Onun geride kalanlarının acısının berkinin acısından ne farkı var? Hayat çok acımasız diyoruz ya aslında insanlar daha acımasız.
         İşte şimdi sözün bittiği yerdeyiz. Dün internette şehit olan savcımızın rehin tutuluyorken çekilen fotoğraftaki o yüz ifadesi o korkusu... Düşündükçe üzüntüm daha da katlanıp büyüyor.
Bir acı daha eklendi ülkemizin hanesine. Keşke bu son olsa ama.......... koca bir boşluk sarıyor içimi son olamayacağını bildikçe...
           Başımız sağ olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder